Gund社の "Just Because" というシリーズのSound Toysで、おしゃべりしないイザベラに似ていて、やや小ぶり のくまさんですね。
Don’t worry, you’ll be feeling better soon.
Don’t forget to laugh today, I sure miss your smile.
I want you to know that I’m thinking of you.
I hope this makes your boo boo better.
と GUND社のページにありました。boo はブーイングの boo ですね。
翻訳は苦手なのでパスさせて頂きますけど、とっても持ち主のことを思って気遣ってくれて、落ち込んでいる時にこんなことをくまさんに言われたなら、ギュッと抱きしめちゃいそうです。
Don’t worry, you’ll be feeling better soon. 心配しないでね、すぐに良くなるよ。
Don’t forget to laugh today, I sure miss your smile. 今日も笑うことを忘れないでね、あなたの笑顔が見えないととってもさみしいの。
I want you to know that I’m thinking of you. 私があなたの事を心配しているって知ってて欲しい。
I hope this makes your boo boo better. そしてこの私の思いがあなたの痛みを癒してくれます様に。