Thank you very much in ○○ and truth.
They were mama's important treasure and all hierarchy.
Everyone likes o o very much.
○○ is never forgot.
Until a mama goes to a bridge of a rainbow sometime,
please wait a moment.
難しいことを書くより
🙂
おっちゃん
We all love you!と一言でいいんじゃないですか。
幸せなわんちゃんだったのでしょうね
サキ
お悔やみ申し上げます。
ペットは飼っていないのですがお力になれればと思い出て参りました。
THANK YOU 名前
MOM’S JEWEL AND EVERYBODY’S ANGEL
WE WILL ALWAYS LOVE YOU AND NEVER FORGET YOU
最後の一節は色々な書き回しができるかと思いますので、幾つかご参考までに。
“WAIT FOR MOM AT THE RAINBOW’S BRIDGE”
“SOMEDAY YOU AND MOM WILL WALK OVER THE RAINBOW’S BRIDGE TOGETHER”
“ONE DAY MOM WILL FIND YOU AT THE RAINBOW’S BRIDGE AND TAKE A WALK OVER THE BRIDGE TOGETHER”